Uitnodiging benefietdiner

Stichting Mtangani > Mtangani Nieuws > Uitnodiging benefietdiner

Uitnodiging benefietdiner

Stichting Mtangani organiseert voor de 5e keer een benefietdiner op 15 juni as.
Voor velen is de inhoud van dit diner al bekend. Aan de hand van een korte diapresentatie willen we jullie laten zien wat we het afgelopen jaar gedaan hebben en wat onze plannen voor de toekomst zijn.

We willen jullie en andere vrienden, sponsoren en bedrijven die Stichting Mtangani steunen, van harte uitnodigen voor dit diner. Kom gezellig met je vriend(inn)en, collega’s of buurvrouw.
Voor deze gelegenheid zal ook onze partner in Kenia, Renata Grizancic, weer aanwezig zijn.

We zullen het diner wederom bij restaurant Aan de Fonteyn in Dronten houden. Dat is iedereen zeer goed bevallen. Dit keer hebben we de tijd iets gewijzigd. Omdat op dezelfde avond ook het Havenfestival in Dronten plaatsvindt, willen mensen daar misschien ook nog even naar toe. Om het diner dit jaar van 17.00 uur tot ongeveer 21.00 uur te houden is men nog in de gelegenheid om ook daar naar toe te kunnen.
Mocht je 17.00 uur niet helemaal redden, schuif gerust wat later aan!
Naast gezamenlijk eten houden we weer een loterij.
We gaan weer ons best doen om veel leuke prijzen te regelen!

De loten kosten 2 euro per stuk. Ook mensen die niet op het diner aanwezig kunnen zijn, maar toch met de loterij mee willen doen, kunnen aangeven dat ze een of meerdere loten willen kopen. Wij zorgen er dan voor dat je die avond gewoon mee loot. Als je prijs hebt bellen we je op!
Vooraf loten kopen via info@stichtingmtangani.nl of bij aankomst op de avond zelf.

Je kunt je voor het diner aanmelden voor 8 juni as via info@stichtingmtangani.nl. We mogen tot maximaal 60 gasten gaan, dus wacht niet te lang met aanmelden.
De kosten voor dit diner bedragen 35 euro excl. drankjes.

We hopen jullie te ontmoeten op 15 juni!