Sponsor een kind

Stichting Mtangani > Sponsorproject > Sponsor een kind

Sponsor een kind

WE ZIJN WEER OP ZOEK NAAR NIEUWE SPONSORS!

Het Keniaanse schooljaar loopt van januari t/m oktober. Elk jaar groeien we van onderaf, dus vanaf januari as. komen er 2 kleutergroepen bij van in totaal 60 kinderen.

Je bijdrage hoeft dus pas te starten per 1 januari. We moeten echter al vroeg beginnen met het werven van sponsors om ervoor te zorgen dat alle kinderen dan ook kunnen starten. Lijkt het je leuk om voor 8 euro per maand 1 of meerdere kinderen naar school te laten gaan, dan kun je je aanmelden via info@stichtingmtangani.nl dan nemen we z.s.m contact met je op.

Op dit moment zorgen meer dan 200 sponsors ervoor dat deze school kan draaien! Daar zijn we ontzettend trots op. Dat kleine bedragje van de sponsors maakt HET verschil in het leven van deze kinderen.

Heb je interesse?
Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar info@stichtingmtangani.nl

Onze Klassen

Groep k1