Sponsor een kind

Stichting Mtangani > Sponsorproject > Sponsor een kind

Sponsor een kind

Het Keniaanse schooljaar loopt van januari t/m oktober. Elk jaar groeien we van onderaf, dus vanaf januari as. komen er 2 kleutergroepen bij van in totaal 60 kinderen. We zijn daarom weer hard op zoek naar sponsors die voor 8 euro per maand een kind de kans geven op een betere toekomst dan hun ouders hebben gehad!

Op dit moment zorgen zo’n 245 sponsors ervoor dat deze school kan draaien! Daar zijn we ontzettend trots op. Dat kleine bedragje van de sponsors maakt HET verschil in het leven van deze kinderen. Wil je ook sponsor worden of heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar info@stichtingmtangani.nl

Dan ontvang je dezelfde dag nog informatie over het project en hoe de betaling te starten.

Onze Klassen

Groep PP1a