Geslaagd!

Geslaagd!

De uitslag van het eindexamen van de groep 8 leerlingen is binnen. Dit zijn onze allereerste leerlingen waar we mee zijn gestart. We konden ze in januari niet meenemen naar de nieuwe school omdat zij namelijk vorig jaar hun examen al moesten aanvragen onder de vlag van de oude school. Veel kinderen uit die klas zijn we uit het oog verloren omdat ze het schoolgeld niet meer konden betalen, welke door de nieuwe directrice flink werd verhoogd. Maar deze vier kanjers hebben het gehaald en zijn geslaagd!
De maximale score is 500 punten. ‘Onze’ kinderen scoorden:
Alex: 360 punten
Samson: 344 punten
Elina: 267 punten
Amos: 235 punten
Omdat zij niet meer zijn gekoppeld aan een sponsor kunnen wij ze niet goed verder helpen met financiële steun voor de middelbare school. Alleen Elina kunnen we onder onze vleugels houden omdat zij bij ons op de compound woont en we ons verantwoordelijk voor haar voelen. We hopen ontzettend dat de andere kids ook verder kunnen studeren.
Ik wil nog even vermelden hoeveel doorzettingsvermogen deze kids hebben en de wens om te leren, twee van deze jongens zijn al 19 en 20 jaar!! En dan nu je basisschooldiploma hebben…..