Stichting Mtangani > Steun ons

Voor bedrijven
Het kan aantrekkelijk zijn namens uw bedrijf ons werk te steunen. Uw gift is aftrekbaar van de belasting. Stichting Mtangani heeft de ANBI status van de belastingdienst.

ANBI-gerelateerde informatie
Stichting Mtangani
RSIN/fiscaal nummer ANBI: 8187.39.769

Voor scholen
Regelmatig organiseren scholen een leuke actie voor ons. Ik kom graag langs om presentaties te geven. Is uw school geïnteresseerd? Neem dan contact op via info@stichtingmtangani.nl.

Voor individuen
* Wordt sponsor van een kind. Regelmatig zoeken we sponsors voor de kinderen op onze school. Voor maar 5 euro per maand kan een kind naar school gaan. Daarvan betalen we de salarissen, het lesmateriaal, het schooluniform en een lunch voor de kinderen.

* Wordt sponsor van het schoolproject. Je bijdrage zal op dezelfde manier besteed worden als de 5 euro bedragen.

Uw financiële bijdrage is meer dan welkom
Stichting Mtangani
NL85 ABNA 0565.081.357