De puntjes op de i

Stichting Mtangani > Mtangani Nieuws > De puntjes op de i

De puntjes op de i

De laatste dagen van de vakantie nog even gebruiken om de puntjes op de i te zetten, in dit geval de dopjes onder de metalen poten van de stoelen. Het schuiven van de poten over de vloer was te pijnlijk aan de oren.
Ik denk terug aan de afgelopen 5 jaar dat we nu twee scholen in Kenia hebben gebouwd en wat daar allemaal bij komt kijken….en hoe ontzettend naïef we begonnen zijn!
We begonnen het sponsorproject met de gedachte dat we voor dat maandelijkse bedrag alleen de salarissen van de leerkrachten, het uniform, boeken, lesmateriaal en een lunch hoefde te betalen…hoe naïef kun je zijn hè?
Er komt zoveel meer bij kijken, inclusief de doppen onder de stoelpoten. Het is een hele reis geweest, waarin we alleen maar zijn gegroeid, in wijsheid en in aantal leerlingen. Dit is alleen maar mogelijk door 260 sponsors die ons maandelijks hiermee helpen. En al die mensen die acties opzetten of ons regelmatig helpen met een donatie. We hebben heel wat hobbels overwonnen en zijn nu in rustiger vaarwater gekomen.