Start studiefonds

Stichting Mtangani > Mtangani Nieuws > Start studiefonds

Start studiefonds

Als je zo’n stichting runt, leer je snel dat je altijd een aantal stappen verder moet denken dan waar je nu staat. Soms voel je even een plafond, van hoe nu verder? En soms valt het je zo in de schoot!
We zaten te bedenken wat we na de basisschool voor onze studiebollen straks kunnen betekenen. De ouders hebben het geld niet voor in verhouding duur middelbaar onderwijs. En wij hebben onze handen vol aan het runnen van de basisschool. Maar het kan toch niet de bedoeling zijn, dat ze na de basisschool niet verder kunnen, wat heb je dan bereikt??
En ineens deelt iemand via LinkedIn dezelfde gedachte als die van ons. En dan gaat het ineens snel…deze persoon gaat mee met het idee om elke maand een flinke donatie te doen, zonder er het eerste jaar iets van terug te zien, want we gaan het komend jaar sparen en sparen. Vanuit die spaarpot helpen we ouders met hun deel van de studie voor hun kind. Maatwerk, per kind, per ouder….dat is wat er nodig is, niet meer en niet minder.
Mochten meer mensen of bedrijven mee willen gaan met dit concept, sparen voor hun toekomst, stuur me dan maar een berichtje naar info@stichtingmtangani.nl
We hebben de ANBI status