Fijne feestdagen!

Stichting Mtangani > Mtangani Nieuws > Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Stichting Mtangani wenst iedereen fijne feestdagen een een beter 2021!

Het is een zwaar jaar geweest met veel tegenslagen, maar ook met mooie hoogtepunten. Zoals een leerling van ons, Rich, die in Italië een zware hartoperatie kon ondergaan en nu weer een gezonde toekomst heeft.

Het meisje Vivian, dat in maart zwaar ondervoed bij ons werd gebracht als laatste strohalm, ook zij verkeerd nu in goede gezondheid. Een compleet nieuwe school kunnen bouwen in coronatijd. En op het eind van het jaar kunnen starten met een studiefonds wat ervoor gaat zorgen dat onze kinderen na de basisschool verder kunnen studeren.

Dit alles is alleen mogelijk geweest door teamwork! En dat was er enorm!! Sponsors die trouw bleven tijdens dit zware jaar, bedrijven en mensen die spontaan en gul gedoneerd hebben. Renata die zich altijd voor meer dan 100% inzet voor de mensen in Mtangani en mij altijd meesleept in haar power, ik kan niet anders doen dan haar volgen. Zij maakt mijn werk zoveel makkelijker. Ook dank aan Sidi, ze heeft zich het afgelopen jaar ontpopt tot een zeer betrouwbare connectie in Mtangani. Ze werkt net zo snel als wij dat doen. Dank aan het team dat straks weer gaat lesgeven en de kinderen gaan helpen met de enorme achterstand die ze hebben opgelopen. Dit gaan ze samen doen met Heidi en Yvonne van Education for Everyone. Ook zij zijn even enthousiast gebleven en popelen om weer naar Kenia af te kunnen reizen. Wij ook, maar eerst moet het weer veilig zijn om dat te doen.