Help de kinderen in Mtangani naar school

Voor slechts 8 euro in de maand kan een kind volgende maand naar school

Stichting Mtangani helpt

7.000 inwoners van Mtangani met:

Basisonderwijs

Onze basisschool in Mtangani geeft kinderen sinds 2015 toegang tot gratis en goed onderwijs.

Middelbaar Onderwijs

We willen de kinderen de mogelijkheid geven door te stromen naar goed middelbaar onderwijs.

Volwassen Onderwijs

Ongeveer 70% van de inwoners (vooral de vrouwen) is analfabeet en heeft behoefte aan onderwijs.

Microkrediet Project

Vrouwen in Mtangani helpen zich een inkomen te verschaffen en hun levensstandaard te verhogen.

Solarlampen Project

Door in Nederland geld in te zamelen voor solarlampen konden we veel gezinnen blij maken met een lamp.

Noodfonds

Noodfonds om medicijnen, operaties, ziekenhuisopnames en meer te kunnen betalen voor de inwoners.

Steun ons doel

U kunt ons op diverse manieren steunen:
- Door u aan te melden als 8 euro sponsor voor een kind of voor het project.
- Door een donatie te doen via onderstaande button.
- Door ons de mogelijkheid te bieden om presentaties op scholen en bedrijven te geven.
- Acties te organiseren voor Stichting Mtangani.

Ons laatste Nieuws

51503001_327781191278703_3608841202402590720_n

Artsenbezoek

Het was een intensieve dag op school in Mtangani. Twee artsen hebben 10 uur lang al onze kinderen onderzocht. Het is triest wat er allemaal uit is gekomen, vooral bij de nieuwe kleutertjes. Wormen, schurft, diabetes, hernia, en vooral