• 2 januari 2009

Op kerstavond gebeurde het dat de weblog uit de lucht was. Zomaar zonder waarschuwing vooraf bleken mijn rechten op de www.stichtingmtangani.com te zijn verlopen! Het (gratis) 1e jaar was verstreken. Misschien had ik het kunnen weten, maar ja, op computergebied ben ik absoluut geen expert. Na een nood-email te hebben verstuurd naar vrienden met verstand hebben ze me weer op de been geholpen en me uitgelegd wat ik in juiste volgorde moest doen om mijn domeinnaam terug te krijgen. Nu had ik al wel het gevoel dat de weblog niet meer toereikend zou zijn en we het maar eens wat professioneler moesten gaan aanpakken. Ben en Bas Licher pakten hun laptops in en kwamen me te hulp op 30 december. Voor een gratis bord overheerlijke nasi deden ze veel! Van 17.00 tot 1.00 uur hebben we met z’n drie├źn een complete website in elkaar gezet en ik ben mega trots op het resultaat!!

Categorie: Stichting Mtangani

Een reactie

ben

En een prachtig bloemstuk, is mee heen en weer geweest naar huisje in Drenthe en de restanten staan nog in een klein vaasje!
    We wensen je een goede reis, vruchtbare gesprekken en acties en zijn benieuwd naar je ervaringen!