• 18 oktober 2011

Vandaag mocht ik voor de bovenbouw van de basisschool De Zevensprong in Dronten een presentatie geven over het werk van de stichting. Dit zou gefilmd worden als onderdeel van de documentaire die nu gemaakt gaat worden. Deze school gaat het hele jaar sparen voor onze stichting waar ik heel blij mee ben. Drie groepen van 80 kids..en ze waren allemaal stil en vol aandacht..het is ook zo leuk om te doen! Morgen vertrek ik met documentaire maker Marijn Poels en fotograaf Ruud Lenssen naar Kenia waar ze de rest van ons werk gaan filmen.

Categorie: Stichting Mtangani

Een reactie

1. Dag Corien.

Straks ga ik een item maken van je presentatie op onze school om het sparen nog meer onder de aandacht van de ouders te brengen. Ging heel mooi vond ik, nou ja op dat ene missertje met het digibord na dan. Had te maken met de resolutie. Heel veel succes met je goede werk daar. Ik heb er veel respect voor en hoop dat er via de Zevensprong een prachtig bedrag meegegeven mag worden.

groetjes van je “oude” buurman van het Toplicht.