• 23 december 2008

Een vriendengroep uit Biddinghuizen en Dronten heeft afgelopen oktober een prachtige actie gehouden. Ze hebben tijdens hun jaarlijks vrienden weekend oud ijzer ingezameld. Met aanhangwagens zijn ze letterlijk de boer opgegaan. Vorige week hebben ze het verkocht en de opbrengst was een mooi bedrag (ondanks de lage ijzerprijs op dit moment.)

Ik wil ze daarvoor heel hartelijk bedanken en Stichting Mtangani gaat het bedrag heel goed besteden.

Categorie: Donaties

Een reactie

ben

Wij gaan dit jaar niets meer geven aan deur-collectes (helaas voor al die andere goede doelen). We gaan dat handjevol kleingeld dat we achteloos in die collectebussen gooien nu in een potje Mtangani stoppen en eind 2009 aan één van de projecten van de Stichting Mtangani doneren!
    Ben & Bas