• 25 november 2017

Terwijl 2017 op zijn einde loopt, zijn we druk bezig met het nieuwe schooljaar dat in januari start. In principe sluiten alle scholen in Kenia eind oktober al. Onze school heeft toestemming aangevraagd en gekregen bij de inspectie om nog door te mogen gaan t/m november voor de zwakke leerlingen. Ze zouden anders te ver terugvallen als ze 2 maanden vrij zijn.

In Nederland hebben 4 scholen acties gevoerd voor Stichting Mtangani, De Mirt in Kampen, Het Sterrenlicht in ’t Harde, Christiaan Huygens school afdeling Dronten en Zeewolde en De Zonnewijzer in Dronten. Van deze opbrengsten kunnen heel veel uniformen vervangen (na 3 jaar was dat ook hard nodig) en kunnen we speeltoestellen gaan plaatsen op het schoolplein. Dat gaat in de vakantiemaand december gebeuren zodat de kinderen er in het nieuwe schooljaar meteen plezier van hebben. Ontzettend bedankt voor de inzet tijdens deze acties! Zonder hulp en steun lukt ons dit allemaal niet.

Nu op naar 2018! Een ‘nadeel’ van een goede school is dat nu veel meer ouders hun kind(eren) bij ons aanmelden voor het nieuwe schooljaar. Meer dan we aankunnen. We overwegen een aantal groepen te verdubbelen. Dit betekent veel werk en puzzelen voor het team en ook de moeilijke taak kinderen te moeten weigeren omdat we echt vol zitten. Daarnaast zoeken we weer nieuwe sponsors. Bij interesse kun je je aanmelden via info@stichtingmtangani.nl of kijk op sponser een kind voor 5 euro per maand

Ouders komen hun kind aanmelden voor januari 2018

 

Reacties op dit bericht kun je volgen via deze RSS 2.0 feed. Je kan een reactie achterlaten, of een trackback maken vanaf je eigen site.
Reageer