• 29 september 2017

Groot nieuws en wat zijn we trots! Afgelopen woensdag hebben 2 directrices, Yvonne en Heidi van basisscholen in Nederland met veel Afrika ervaring, onze school bezocht. Yvonne is directrice van de Zonnewijzer in Dronten.
Het is de bedoeling dat zij onze leraren gaan trainen om nog beter in hun vak te worden en nog meer voor onze kinderen te kunnen betekenen. Ik heb het eerst een beetje stil gehouden, omdat we allemaal wilde afwachten of de klik er tussen alle partijen was..en die is er! Heb Yvonne net gesproken en beiden waren erg onder de indruk van het niveau van de kinderen. Het is zo leuk om het van professionals te horen! Ze gaan de uitdaging aan en zijn door onze kinderen en het team met open armen ontvangen. We blijven trouw aan het concept om eigen leerkrachten voor de klassen te hebben staan, maar deze 2 dames gaan ze op de achtergrond trainen. Welkom in ons project en ontzettend veel plezier!

Reacties op dit bericht kun je volgen via deze RSS 2.0 feed. Je kan een reactie achterlaten, of een trackback maken vanaf je eigen site.
Reageer